Poznate cijene ulaznica za vječiti derbi

Organizacija utakmice u punom jeku

Poznate cijene ulaznica za vječiti derbi

Organizacija utakmice između Željezničara i Sarajeva u punom je jeku i već su poznate cijene ulaznica za ovaj 104. vječiti bh. prvenstveni derbi. 

Tako će svi zaljubljenici u nogomet ulaznice za južnu tribinu moći nabaviti po cijeni od 5 KM, dok je cijena za sjevernu tribinu 10 KM, otkriveni dio zapada 15  KM, te natkriveni 20 KM. 

Iz Željezničara su saopštili da će cijene ulaznica za članove kluba biti jeftinije, a informacije o prodajnim mjestima će biti objavljene u narednim danima. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.