Poznati djelioci pravde na susretima 19. kola PL

Valjiću i Jakupoviću dva derbija

Poznati djelioci pravde na susretima 19. kola PL

A. Beganović

Nakon višemjesečne pauze za vikend se nastavlja takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Na rasporedu je 19. kolo, a pet susreta biše odigrano u subotu, dok su tri na rasporedu u nedjelju.

U subotu igraju Čelik - Travnik, Rudar - Drina, Borac - Sloboda, Radnik - Mladot, te Vitez - Velež, dok će dan kasnije snage odmjeriti Željezničar - Široki Brijeg, Zrinjski - Sarajevo, te Slavija - Olimpic.

Jedan od derbija kola, onaj između Zrinjskog i Sarajeva sudit će Edin Jakupović, na Grbavici će pravdu dijeliti Ognjen Valjić, dok će u Banoj Luci susret između Borca i Slobode suditi Tomislav Ćuić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

uTAKMICA gLAVNI SUDIJA dATUM ODIGRAVANJA
Čelik - Travnik Elvis Mujić 27. 02, 14:30
Rudar - Drina Dušan Berak 27. 02, 14:30
Borac - Sloboda Tomislav Ćuić 27. 02, 17:00
Radnik - Mladost Adis Mulahasanović 27. 02, 14:30
Vitez - Velež Antoni Bandić 27. 02, 14:30
Slavija - Olimpic Zoran Grbić 28. 02, 14:30
Zrinjski - Sarajevo Edin Jakupović 28. 02, 15:00
Željezničar - Široki Brijeg Ognjen Valjić 28. 02, 16:30
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi