Poznati dobitnici ulaznica za duel Sarajeva i Haugesunda

FK Sarajevo i SportSport.ba nagrađuju

Poznati dobitnici ulaznica za duel Sarajeva i Haugesunda

FK Sarajevo večeras će na stadionu Asim Ferhatović Hase ugostiti norveški Haugesund u okviru drugog pretkola Evropske lige. 

Susret na stadionu Asim Ferhatović Hase igra se od 21 sat, a SportSport.ba je, u saradnji sa Sarajevom, nagradio 14 svojih čitatelja sa po jednom ulaznicom. 

Naše nagradno pitanje glasilo je: Kojim rezultatom je Sarajevo slavilo protiv švedskog Orebra u okviru Evropske lige u sezoni 2011/2012. na stadionu Asim Ferhatović Hase? Tačan odgovor glasi: 2:0. 

Ulaznice su dobili: 

Sjever: Irfan Kaleta, Haris Kunić, Vanja Dedić, Hamdija Čavčić, Elmin Kovač, Jasmin Konjhodžić, Kenan Mešinović, Ismail Lalić, Nedim Koso.

Istok: Adnan Čavčić, Mak Adilović, Alen Jelić, Belma Rovčanin, Denis Klino, Muhamed Hodžić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.