Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Zrinjski

Prvo kolo Premijer lige BiH

Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Zrinjski

U saradnji sa FK Sarajevo, SportSport.ba nagradio je vjerne čitatelje ulaznicama za utakmicu Sarajevo - Zrinjski. 

Sarajevo će u nedjelju od 19.00 sati na Koševu ugostiti ekipu Zrinjskog u okviru 1. kola Premijer lige BiH, a to je ujedno i derbi susret prvog kola.

Da biste dobili jednu od četiri ulaznice za utakmicu, bilo je potrebno da tačno odgovorite na pitanje: Kojim rezultatom je završen posljednji ligaški meč Sarajeva i Zrinjskog na Koševu? Tačan odgovor bio je 0:0.

Dobitnici ulaznica su Ajla Džaka, Jasmin Softić, Đenan Čizmić i Mehmed Bibić. Karte se mogu preuzeti sutra od 10.00 do 16.00 sati uz prikaz identifikacionog dokumenta u Fan shopu u prostorijama FK Sarajevo. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi