Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo-Travnik

FK Sarajevo i SportSport.ba nagrađuju

Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo-Travnik

FK Sarajevo večeras će na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" ugostiti Travnik u okviru 6. kola BH Telecom Premijer lige. 

Susret na stadionu Asim Ferhatović Hase igra se od 20 sati, a SportSport.ba je, u saradnji sa FK Sarajevo, nagradio osam svojih čitatelja sa po jednom ulaznicom za sjevernu tribinu. 

Nagradno pitanje bilo je: Kako je glasio rezultat u posljednjem susretu Sarajevo - Travnik odigranoj u okviru BH Telecom Premijer lige na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase"? Tačan odgovor je: 3:1. 

Ulaznice za sjevernu tribinu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović - Hase" su dobili: Safija Šabanović, Muamer Sijerčić, Tarik Šabić, Ensar Kozlić, Nedim Demir, Mirza Ćebirić, Nermin Ćenanović i Alden Burić.

Ulaznice možete podići do u postorijama redakcije SportSport.ba, na adresi Alipašina 19, do 19 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.