Poznati parovi GOŠK-ovog Memorijala

Turnir u Gabeli

Poznati parovi GOŠK-ovog Memorijala

M. Maksimović

Od danas su poznati parovi polufinala Memorijalnog turnira“Andrija Anković” u Gabeli, na kojemu će učešće osim domaćina GOŠK-a uzeti i drugi tim Hajduka, Gorica, te Zrinjski.

Turnir će u subotu otvoriti Hajduk i Zrinjski s početkom od 13 sati, dok će joj prethoditi svečano otvaranje. U drugom polufinalu od 15 sati igrat će GOŠK i Gorica.

Drugog dana turnira, u nedjelju od 13 sati poraženi će igrati utakmicu za treće mjesto, dok je finale na programu od 15 sati. Između dva turnirska dana održat će se tradicionalna GOŠK-ova plavo-bijela noć.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi