Poznato koliko karata dobijaju bh. navijači za Estoniju

Po cijeni od 16 eura

Poznato koliko karata dobijaju bh. navijači za Estoniju

S. Mlaćo

Slijedom  dogovora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Fudbalske asocijacije Estonije, a prema utvrđenim i objavljenim pravilima koja se odnose na apliciranje za kupovinu ulaznica za narednu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine koju će naša selekcija odigrati protiv Estonije u Talinu dana 10. 10. 2017. godine, iz NFSBIH su upoznali navijače sa pravilima vezano za kupovinu ulaznica.

Za navijače BiH koji budu željeli gledati ovu utakmicu rezervisano je 1.200 ulaznica. Cijena pojedinačne ulaznice je 16 EUR.

FA Estonije neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NS/FS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 02.10.2017.godine putem email adrese:  [email protected]

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše 5 (pet) ulaznica, uz dostavljanje fotokopije ličnog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.

Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša)  predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Estoniji.

Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 03. 10. 2017. godine, kada će započeti prodaja i distribucija ulaznica za utakmicu u Estoniji. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena bit će o tome blagovremeno obaviješteni.

U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti mogućnost preuzimanja ulaznica u Estoniji na dan odigravanja utakmice.

Kontakt osoba u NS/FS BiH je Dženita Sijamić, tel: 033/276-689 (email: [email protected])

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sve dodatne relevantne informacije vezano za ulaznice biće blagovremeno objavljene putem oficijelne web stranice NS/FS BiH: nfsbih.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije