Predragović uskoro zadužuje dres Borca?

Blizu dogovora sa crveno-plavim

Predragović uskoro zadužuje dres Borca?

D. Vejo

Bivši juniorski bh. reprezentativac Fedor Predragović sve je bliži povratku na Gradski stadion u Banjaluci. 

Čelnici Velikana iz Platonove već nekoliko nedjelje vode ozbiljne pregovore sa 22-godišnjim vezistom, a ako je suditi prema nezvaničnim informacijama, on bi svakog dana trebao doći u novi-stari klub.

U crveno-plavi tabor, Banjalučanin dolazi nakon završene epizode u slovenačkom prvoligašu NK Radomlju, gdje je proveo skoro godinu dana.

Radi se o jednom veoma kvalitetnom i tehnički potkovanom igraču, koji ima sjajan pregled igre. Njegovim tako reći povratkom u grad na Vrbasu, Borac bi dosta dobio na sredini terena. 

Pored Borca i Radomlja, Predragović je još nastupao i za Čelik.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi