Predragu Papazu laskavo priznanje navijača Bosne
FOTO: facebook NK Bosna Visoko

Iskusni stoper imao sjajnu sezonu

Predragu Papazu laskavo priznanje navijača Bosne

S. Mlaćo

Nogometaši Bosne iz Visokog sezonu 2016/17 u Prvoj ligi Federacije BiH okončali su na drugom mjestu sa šest bodova zaostatka za novim prvakom GOŠK-om iz Gabele.

Par neočekivanih rezultata zaustavilo je Bosnin put ka Premijer ligi BiH, te u ovom klubu definitivno imaju za čim žaliti.

Uoči jučerašnje utakmice navijači  sa Goraždom navijači tima iz Visokog, popularni Demoni uručili su priznanje za najboljeg i najborbenijeg igrača njihovog tima u ovoj sezoni.

Laskavo priznanje otišlo je ruke 30-godišnjeg stopera Predraga Papaza, jednog od najboljih defanzivaca Prve lige Federacije BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Papaz ima sebe ima sjajnu sezonu, a upisao je 23 nastupa ove sezone uz dva pogotka. U našoj zemlji ovaj nogometaš nosio je još dres Slavije, Metalleghea i GOŠK-a iz Gabele, dok je nastupao još za Jablonec iz Češke, te kanadski Waterloo i Burlington SC.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi