Predsjednik Borca: Naša želja je Jose Mourinho
Foto: Banjaluka.com

Banjalučani traže trenera

Predsjednik Borca: Naša želja je Jose Mourinho

FK Borac iz Banja Luke će naredne sezone ponovo igrati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali još uvijek je nepoznanica ko će sa klupe predvoditi ovaj tim u najjačem rangu bh. fudbala.

Dosadašnji trener Borca Vule Trivunović odstupio je sa te funkcije nakon što je izborio promociju u Premijer ligu, pa su se Banjalučani odmah dali u potragu za njegovim nasljednikom.

Predsjednik Borca Branko Kovačević je u razgovoru za Glas Srpske dao interesantan odgovor na pitanje o tome koga želi za novog trenera.

"Nas trenutno najviše zanima Jose Mourinho.To je naša želja i smatram da se niko ne treba ljutiti ako s njim budemo razgovarali", rekao je kroz šalu Kovačević, koji je naglasio da je cilj Uprave da pronađe najbolje rješenje za novog trenera.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kada je riječ o onim nešto realnijim kandidatima za klupu Borca, najviše se kroz medije provlače imena srbijanskih stručnjaka Ljubinka Drulovića i Zorana Kize Milinkovića, a nije isključeno ni da na klupu banjalučkog kluba sjedne bivši igrač ovog kluba i reprezentacije BiH Branislav Krunić, koji danas trenira Željezničar iz Banja Luke.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi