Predsjednik Čelika moli za novac zbog licence

Čelik ostaje bez licence?

Predsjednik Čelika moli za novac zbog licence

M. Šljivak

Predsjednik NK Čelik Selvedin Šatorović na sve načine od Gradskog vijeća Zenice pokušava dobiti novac kojim bi zenički tim osigurao licencu za Premijer ligu BiH u narednoj sezoni.

Zeničani na Prvostepenoj komisiji nisu dobili licencu za takmičenje u Premijer ligi BiH u narednoj sezoni, a danas će se saznati hoće li uopšte doći do licence, nakon što sastanak održi Drugostepena komisija.

Za sada je Čelik daleko od dobijanja licence za nastup. Za to je timu s Bilinog polja potrebno 130.000KM koje Šatorović pokušava dobiti od Gradskog vijeća Zenice.

Sjednica je u toku. Šatorović predstavnike Grada Zenice doslovno moli da izdvoje novac kako bi Čelik mogao igrati Premijer ligu i naredne sezone i kako bi na vrijeme uspjeli osigurati licencu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik je dobrim igrama uspio da dođe u poziciju da je jako blizu ostanka u Premijer ligi. Ipak, sve će biti uzalud ako ne uspiju dobiti licencu za takmičenje i sada je sve na Gradskom vijeću od kojeg se traže sredstva za klub.

Posljednji meč ove sezone Čelik igra u subotu, a protivnik je ekipa Širokog Brijega.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi