Predsjednik Servettea: Vodim život Servettea, a ne Kodrin
Foto: newsnetz.ch

Didier Fischer, predsjednik Servettea

Predsjednik Servettea: Vodim život Servettea, a ne Kodrin

S. Bošković

Meho Kodro jedan je od kandidata za novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Kodro, trenutačno s velikim uspjehom vodi švicarski Servette s kojim se nalazi na vrhu druge lige ove zemlje.

Kodro je na press konferenciji ovog tima izjavio da ga  iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine niko nije kontaktirao, no svi oko kluba su svjesni da bi pred Kodrom bila teška odluka ukoliko bi stigao službeni poziv. 

"On ima ugovor do juna 2018. godine, s opcijom produženja", rekao je predsjednik Servettea Didier Fischer, koji je još dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ipak, ja sam ovdje da vodim život Servettea, ne život Mehe Kodre. Sve što mogu reći je da sam sretan s njim i da je on veoma dobar trener", zaključio je predsjednik švicarskog drugoligaša. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi