Predsjedniku GOŠK-a prijetili bombom
Foto: Čapljinski portal

Nakon miniranja automobila

Predsjedniku GOŠK-a prijetili bombom

M. Maksimović

Sedamnaest dana nakon što je u Gabeli miniran automobil marke BMW X6 poduzetnika Damira Petkovića, inače predsjednika Nogometnog kluba GOŠK i suvlasnika benzinske pumpe, jučer ujutro je njegovu porodicu zateklo novo iznenađenje.

Ovog puta nepoznati počinilac im je pred kućnim vratima ostavio kutiju u kojoj su se nalazile ručna bomba i poruka. Policija traga za nepoznatim počiniocem, kao i za onim ko je nedavno minirao BMW, koji je vlasnik dva sata ranije parkirao u dvorište stambenog kompleksa i ništa sumnjivo nije uočio.

Silovita eksplozija kasnije je raznijela prednji dio terenca, a detonacija je oštetila i Golf 7 te stakla na objektu u kojemu s porodicom stanuju četiri brata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi