Predstavnici FSS posjetili N/FS BiH
Foto: N/FS BiH

Povodom trećeg "Turnira prijateljstva"

Predstavnici FSS posjetili N/FS BiH

E. Čaušević

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, direktor mlađih kategorija Savo Milošević, njegov zamjenik Mitar Markela i Igor Miklja posjetili su danas N/FS BiH.

Oni su danas u prostorijama N/FS BiH razgovarali sa generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem, tehničkim direktorom Denijalom Pirićem i koordinatorom za omladinski fudbal Muratom Jahom. Ova posjeta bila je povodom trećeg "Turnira prijataljstva" za mlađe kategorije.

"Drago mi je što smo danas ugostili naše prijatelje iz FSS i želimo da ih podržimo u njihovim naporima da organizuju turnir za mlađe uzraste koji je lijepa i pozitivna priča. Prije svega želimo da se ti dječaci druže, ali i da vidimo na djelu i neke igrače koji konkurišu za naše omladinske selekcije. Na turniru će učestvovati jake ekipe. Svi koji se odluče da posjete utakmice, sigurno će imati šta da vide", rekao je Pirić.

"Turnir prijateljstva predstavlja lijep primjer kako može na jedan pozitivan način da se napravi dobra i zdrava priča. Kroz ovaj događaj upućujemo bezbroj fenomenalnih poruka, što je i smisao fudbala, kao i sporta uopšte", kazao je Savo Milošević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Turnir prijateljstva" igra se u Bijeljini od 23. do 29. maja, a na ovogogišnjem turniru učestvovat će 16 ekipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi