Pregovori Zvijezde 09 i Duška Stajića u završnoj fazi

Stajić uskoro na klupi Zvijezde 09

Pregovori Zvijezde 09 i Duška Stajića u završnoj fazi

M. Jakovljević

Poslije odlaska Milorada Savića-Zeke sa funkcije trenera u Zvijezdi 09 su odlučili da ga naslijedi Duško Stajić koji sada radi u Akademiji "Savo Milošević". 

Pregovori su u završnoj fazi i dogovor će biti postignut uskoro.

S obzirom  da u narednoj sezoni ovaj klub treba više da se posveti mlađim kategorijama igrača onda je i izbor uprave za ovaj potez očekivan.

Duško Stajić ima bogato internacionalno iskustvo, a u igračkoj karijeri nastupao je za Radnik iz Bijeljine, Rudar iz Ugljevika, Borac iz Banja Luke, Modriču, Sarajevo, Čelik iz Zenice, Mladost iz Velike Obarske, a sada je član Jedinstva iz Brodca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Još je igrao u: Proleteruiz Zrenjanina, Slobodi iz  Užica, Celju, Čeaulu(Rumunija), Slovačkom (Češka), njemačkom Alenu i grčkom Iraklisu.   

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi