Prekinuta Skupština FSRS, traži se opoziv Kovačevića

Burno u Banjaluci

Prekinuta Skupština FSRS, traži se opoziv Kovačevića

A. Beganović
Teme:

Danas je nastavljena sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske koja je prekinuta nakon što je određeni broj delegata istu napustio pa nije postojao kvorum za nastavak sjednice.

Na današnjem nastavku sjednice Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske trebali su biti izabrani delegati iz Fudbalskog saveza Republike Srpske za sjedniu Skupštine Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine koja će biti održana krajem godine.

Međutim, kako SportSport.ba nezvanično saznaje određeni broj delegat, koji su u prvom dijelu Skupštine za predsjednika podržavali Petra Jelića, napustio je sjednicu pošto je došlo do promjene imena delegata za Skupštinu Fudbalskog saveza BiH i to iz Područnog saveza Bijeljine

Određeni broj delegata smatra da je tako narušen Statut Fudbalskog saveza Republike Srpske te su zbog toga napustili sjednicu i u isto vrijeme predali su generalnom sekretaru više od 19 potpisa što je po Statutu dovoljno sa zahtjevom za sazivanje vanredne sjednice Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske i to kako saznajemo sa jednom tačkom dnevnog reda - opoziv predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske, Milete Kovačevića.

Današnja sjednica Skupštine biće nastavljena sutra i za kvorum će biti dovoljna prosta većina, odnosno 28 prisutnih delegata i biće izabrani delegati ispred Fudbalskog saveza Republike Srpske za sjednicu Skupštine Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi