Prema kladionicama: BiH u ulozi favorita protiv Bugarske

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Prema kladionicama: BiH u ulozi favorita protiv Bugarske

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra odlučujući susret u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina, koje će se igrati u Gruziji.

Našu selekciju očekuje duel sa Bugarskom, što će biti direktna borba za prvo mjesto u grupi, dok se u drugoj utakmici 3. kola sastaju Francuska i Izrael.

Prema kladionicama, Bosna i Hercegovina je favorit u ovom duelu i na naše juniore je ponuđen koeficijent 1,65. Remi se vrednuje kvotom 3,60, a pobjeda Bugarske 4,75.

Kada je riječ o drugom duelu današnjeg programa, Francuska je favorit protiv Izraela sa koeficijentom 1,50. Kvota na neriješen rezultat je 4,20, a na pobjedu Izraela 5,00.

Podsjetimo, našoj reprezentaciji će za plasman na Evropsko prvenstvo vjerovatno odgovarati i jedan bod iz večerašnje utakmice, a s pobjedom bi prvo mjesto bilo sigurno.

Utakmica BiH - Bjelorusija igra se s početkom u 19 sati, kada je na rasporedu i meč Francuske sa Izraelom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi