Preminuo Kemal Baltić, predsjednik glavnog odbora ŠK Travnik

Smrt u 53.godini života

Preminuo Kemal Baltić, predsjednik glavnog odbora ŠK Travnik

S. Mlaćo

Predsjednik Glavnog odbora "Šahovskog kluba Travnik" Kemal Baltić, preminuo je u subotu navečer u 53. godini života.

Baltić je rođen 27.jula 1963. godine a proteklih godina je bio na rukovodećim pozicijama u JKP Bašbunar Travnik, zamjenik predsjednika Upravnog odbora Udruženja poslodavaca komunalne privrede FBiH, a osim u šahovskom klubu bio je godinama angažiran i u upravi NK Travnik.

Na čelu ŠK Travnik bio je od 01.06.2015. U proteklom periodu, proveo  je mnogo pozitivnih aktivnosti u povratku travničkog šaha na staze stare slave. 

Dženaza Baltiću će biti klanjana 25.jula 2016. godine iza ikindije namaza u 17 sati ispred Šarene džamije u Travniku, a ukop će se obaviti na mezarju Kupilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi