"Presudile su dvije individualne greške i Wagner"

Adžem nakon poraza na Pecari:

"Presudile su dvije individualne greške i Wagner"

Fudbaleri Željezničara su u Širokom Brijegu doživjeli poraz u okviru prve utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a domaći sastav slavio je s 2:0. Oba gola za ekipu Slavena Muse postigao je Wagner koji je u igru ušao u nastavku susreta.

"Prvo poluvrijeme smo igrali lošije, a držali smo 0:0. U drugom poluvremenu smo bili bolji, a izgubili smo 2:0. Presudile su dvije individualne greške, odnosno dva majstorska poteza Wagnera. On je još jednom potvrdio koliko je moćan igrač. Mi ćemo se pokušati revanširati na Grbavici", rekao je Admir Adžem, šef stručnog štaba Željezničara.

Željezničar je ovim porazom na Pecari prekinuo niz od 2198 dana bez poraza u Kupu Bosne i Hercegovine, a u revanšu koji se igra za tri sedmice Plavi s Grbavice će pokušati da anuliraju prednost Širokobriježana, te izbore plasman u četvrtfinale.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.