Prevljak: Ostavili smo srce na terenu, rezultati će doći

Mladi bh. reprezentativac

Prevljak: Ostavili smo srce na terenu, rezultati će doći

Izabranici Darka Nestorovića danas su u švicarskom gradu Bielu poraženi u okviru trećeg kola kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj. 

Domaća selekcija Švicarske se pokazala kao mnogo kvalitetniji protivnik i na kraju je slavila rezultatom 3:1, a jedan od boljih pojedinaca u našim redovima bio je talentovani Smail Prevljak.

Rastrčani napadač Red Bull Salzburga je bio najveća prijetnja po gol Švicarske, ali na kraju nije uspio postići svoj prvi gol u dresu mlade bh. reprezentacije. 

"Znali smo da nas očekuje teška utakmica i mogu slobodno reći da je svaki igrač dao svoj maksimum i ostavio srce na terenu. Iako smo izgubili, mi smo imali svoje šanse i nažalost nismo ih uspjeli iskoristiti, a u ovom trenutku je najbitnije da nastavimo igrati kako smo danas protiv Švicarske", kazao je Prevljak u razgovoru za SportSport.ba i potom dodao:

"Ako ponovimo borbu i zalaganje kao danas uvjeren sam da će doći i rezultati u narednim utakmicama. Ovom prilikom želim se zahvaliti našim navijačima koji su nas bodrili tokom cijele utakmice", riječi su Prevljaka. 

Jedini gol za naš nacionalni tim protiv Švicarske je postigao Ćerimagić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.