Prijedorčani dobili vrijedno pojačanje

Topić se vratio u Rudar

Prijedorčani dobili vrijedno pojačanje

M. Šljivak

U Rudar Prijedoru žele ekspresno da se vrate u Premijer ligu, a to su pokazali i povratkom iskusnog Borislava Topića iz inostranstva.

Topić se već priključio novim saigračima i biće na raspolaganju treneru Darku Nestoroviću za utakmicu prvog kola koju Rudar igra 16. augusta u Gacku protiv Mladosti. 

"Sretan sam što sam ponovo u matičnom klubu. Očekujem uspješnu sezonu i smatram da Rudar ima ekipu za vrh tabele. O tituli i povratku u Premijer ligu sad niko ne govori, a vjerujem da ćemo pričati na terenu kad za to dođe vrijeme", kazao je Topić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.