Prijedorski Rudar slavio u Trebinju

Prva liga RS, 10. kolo

Prijedorski Rudar slavio u Trebinju

E. Škorić

U subotu su odigrani susreti 10. kola Prve lige Republike Srpske.

Vodeći Leotar je u Trebinju ugostio Rudar, a gosti iz Prijedora su pomalo neočekivano ostvarili pobjedu (1:0). Semjon Milošević je srušio Dejana Kojića u svom šesnaestercu, a penal za goste iskoristio je Siniša Radoja.

Sloboda je u Novom Gradu protiv Tekstilca odigrala 1:1 i tako propustila šansu da preuzme lidersku poziciju. Gojić je doveo goste u vodstvo nakon sedam minuta igre udarcem s bijele tačke. Samo tri minute kasnije, Brkić zabija za 1:1. 

Brkić je imao šansu da donese pobjedu svom timu, ali je promašio penal.

Sutjeska je u Foči golovima Danilovića i Vukadinovića savladala Mladost. Kozara je razbila Proleter iz Teslića sa 6:1. Vlasenica je golom Đurića savladala Podrinje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije