"Prioritet je prvenstvo, no ne dolazimo s bijelom zastavom"

Denis Sadiković uoči duela sa Sarajevom

"Prioritet je prvenstvo, no ne dolazimo s bijelom zastavom"

A. Beganović

"Nemamo veliki fond igrača da sada možemo nešto izmišljati, ali prioritet nam je prvenstveni ogled sa Travnikom", za SportSport.ba uoči večerašnjeg Kup susreta sa Sarajevom je istakao trener Gradine, Denis Sadiković.

U okviru šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine večeras će na Koševu snage odmjeriti domaće Sarajevo i Gradina. Bordo momčad u ovaj duel ulazi kao apsolutni favorit, a toga je svjestan i trener Gradine.

"Sarajevo je jedna od najboljih bh. momčadi, igra na domaćem terenu i sigurno je favorit. Nama je prioritet prvenstvo, odnosno subotnji duel sa Travnikom, no daleko od toga da na Koševo dolazimo s bijelom zastavom", istakao je Sadiković za naš portal i dodao:

"Ukoliko ponovimo igru kao protiv Širokog onda se imamo pravo nadati. Taj susret sa Širokim nam vraća osmjeh na lice, iako nismo pobijedili, odigrali smo sasvim solidno i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Dakle, večeras ćemo pokušati odigrati štto bolje, dat ćemo svoj maksimum, a kako će to na kraju izgledati, vidjet ćemo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.