Zmajevi će se pripremati u Trening centru FK Sarajevo

Selektor zadovoljan viđenim

Zmajevi će se pripremati u Trening centru FK Sarajevo

Fudbalska reprezentacija BiH započet će sutra pripreme za predstojeću kvalifikacionu utakmicu protiv Estonije. 

Naš državni tim će prije odlaska u Zenicu boraviti u Sarajevu, a pripreme za duel s Estonijem bit će odrađene u Trening centru FK Sarajevo koji se nalazi u blizini hotela "Hercegovina" u kojem će biti smješteni Zmajevi. 

Stručni štab reprezentacije BiH je obišao kamp u Butmiru i bio je zadovoljan viđenim, a kolektiv FK Sarajevo će biti na usluzi kako bi boravak u Trening centru prošao u najboljem mogućem redu.

"Nekoliko puta sam boravio u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru i vidio sam da postoje vrhunski uslovi za rad. Predložio sam N/FSBiH da prvi dio priprema odradimo upravo tu, jer pored dobrih uslova, Trening centar se nalazi u blizini hotela u kojem ćemo boraviti. Želio sam da kao selektor, zajedno sa N/FSBiH, unaprijedimo saradnju sa FK Sarajevom. Ljudi iz kluba su nam vrlo rado izašli u susret i jako im se zahvaljujem na tome", izjavio je selektor Mehmed Baždarević. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjećamo, BiH i Estonija će svoju prvu kvalifikacijsku utakmicu odigrano 6. septembra na stadionu Bilino polje u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi