"Prisustvovati ćemo samo sastancima u organizaciji Saveza"

Oglasili se iz NK Travnik

"Prisustvovati ćemo samo sastancima u organizaciji Saveza"

S. Mlaćo

Ne stišava se bura vezana za 18. kolo Prve lige Federacije naše zemlje.

 Naglasniji su za sada čelnici visočke Bosne koji su mišljenja da im u nedjelju u Simin Hanu nije dozvoljeno da dođu do bobdova. Iz Visokog su pozvali Savez da što prije reaguje, te kazali da će sutra održati sastanak sa čelnicima GOŠK-a i NK Travnik, koji su navodno također oštećeni u ovom kolu.

Nedugo zatim saopćenjem za javnost oglasili su se iz NK Travnik, te demantovali da će prisustvovati istom sastanku. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Mi nećemo prisustvovati nikakvom sastanku koji organizuju klubovi, već ćemo se drage volje odazvati na sve sastanke koje organizuje Nogometni savez Federacije naše zemlje. Vjerujemo u fer i korektno takmičenje, te organe Saveza", stoji u saopćenju kluba sa Pirote.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi