Nakon remija Viteza i Olimpica

Prljača kroz smijeh: Ušli navijači, prekid bio…

Nakon poraza od Sarajeva u prošlom kolu na Otoci, sastav Olimpica je remizirao na gostovanju kod Travnika odigravši 0:0. 

"Bila je ovo utakmica dvije ekipe od kojih se jedna bori za opstanak, a druga za Evropu. S dosta naboja smo i mi i ekipa Travnika ušli u želji da je što prije riješimo u svoju korist. Nažalost rezultat nije popularan, ali je utakmica bila puna ritma i tempa. Mislim da smo možda za nijansu bili bolji. Imali smo neke šanse kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu. Bolje smo stajali na terenu i mislim da se vidjelo da ekipa hoće ali nam je nedostajalo malo sportske sreće", rekao je poslije susreta sportski direktor Olimpica, Edin Prljača.

Utakmica je u 88. minuti nakratko prekinuta zbog utrčavanja navijača na travnjak stadiona Pirota.

"Ušli navijači, prekid bio…", opisao je Prljača dešavanja u finišu utakmice, a potom se nasmijao…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.