Trener Travnika nakon susreta sa Slogom

Prljača: Nismo zaslužili poraz

E. Dindić

U okviru 24.kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine za fudbalere u Simin Hanu sastali su se domaća ekipa Sloge i gosti ekipa Travnika. U jednoj zaista tvrdoj utakmici, po teškom terenu slavila je domaća ekipa rezultatom 1:0. 

Trener  ekipe Travnika Edin Prljača poslije susreta za portal SportSport.ba prokomentarisao je današnji susret i minimalni poraz svoga tima. 

" Sigurno je da je utakmica bila vrlo teška i neizvjesna, sa time da je teren bio jako težak, ali morali smo se prilagoditi kako mi tako i domaćin. Ja čestitam mojim igračima na zalaganju i borbenosti, imam nekih malih zamjerki na ono što se dešavalo na samom terenu, svakako to ćemo interno riješiti. Što se tiče same igre i zalaganja, pokazali smo da znamo po što smo došli, da smo to na terenu pokušavali svih 90 minuta i da smo čekali svoju šansu. Mislim da na kraju nismo zaslužili poraz", zaključio je Prljača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi