Sarajevo večeras traži prolaz dalje u Norveškoj

Prođite sa nama stadionom Haugesunda

Fudbalski klub Sarajevo danas će u Haugesundu odigrati revanš susret drugog pretkola Evropske lige protiv istoimenog domaćina. 

Utakmica će se igrati na stadionu koji se također zove Haugesund, a koji je izgrađen 1927 godine. Posljednji put renoviran je prošle godine, kada je dodana još jedna mala tribina. 

Stadion norveškog tima može primiti 9.000 gledalaca, ali pun je samo kada se igra lokalni derbi protiv Viking Stavangera ili kada u goste dolazi najveći norveški klub Rosenborg. 

Interesantno je da je stadion do prije dvije godine imao i tartan stazu, ali su čelnici odlučili da je uklone. Sa nama imate priliku da prođete jednim dijelom stadiona, pogledate svlačionice, malu teretanu za oporavak od povrede, teren i tribine ovog malog, ali izuzetno lijepog stadiona. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.