Proleter bolji od Rudara

Proleter slavio

Proleter bolji od Rudara

M. Jakovljević

U 23. kolu Druge lige RS vrlo uzbudljiv susret odigran je u Dvorovima između domaćeg Proletera i Rudara iz Ugljevika.

U prvom dijelu nije bilo golova jer se igralo vrlo oprezno na obje strane. Vanovac je u 64. minuti matirao Bodirogu i donio sigurnost u igri domaćina. 

U posljednjih 5 minuta viđena je velika drama na terenu. Sudija Rade Aćimović je najprije dosudio penal za goste u 84. minuti i Bojić je izjednačio. Minut kasnije penal za domaćine i Dupor je bio siguran izvođač kao i uvijek i donio svom timu pobjedu.

Ekipa iz Dvorova sada znatno mirnije očekuje nastavak prvenstva dok Rudaru kojeg predvodi trener Zoran Jagodić predstoji dosta neizvjesnosti jer se ekipa još uvijek nalazi na poslednjem mjestu.

DRUGA LIGA REPUBLIKE SRPSKE

GRUPA ISTOK

PROLETER-RUDAR 2:1 (0:0)

PROLETER: Simojlović, Grabež,  Milić,  Bešić, Dupor,  Lukić,  Lazić, Jeftić,  Blagojević, Ivanović,  Vanovac Igrali su još:Lakić,  Sekulić,  Vuković.

RUDAR: Boduiroga,  Lazić, Bojić,  Davidović,  De.Jovanović,  Sekulović,  Rankić,  Da.Jovanović,  Jugović,  Stevanović,  Grujičič .Igrali su još: Sojić,  Iljić,  Bumbić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi