Proleter dočekuje srbačku Slogu

Druga liga RS, Zapad

Proleter dočekuje srbačku Slogu

D. Vejo

Dva kola ostalo je do kraja šampionata Druge lige Republike Srpske a fudbaleri Proletera će na svom terenu dočekati ekipu Sloge iz Srpca.

U ovaj meč, Teslićani ulaze nakon poraza u Banjaluci od ekipe BSK (2:1), a priliku za novu pobjedu i bodove imat će na svom terenu kada na Radolinki gostuje trećeplasirani tim na tabeli.

"Ostala su još dva kola do kraja prvenstva. Završili smo kao četvrtoplasirani tim na tabeli, te nismo ostvarili ambicije postavljene na početku sezone a to je povratak u Prvu ligu RS. Ovog vikenda ćemo ugostiti uvijek neugodnu ekipu Sloge, koja nam je u prvom dijelu sezone nanijela neugodan poraz u Srpcu. Želimo se revanširati za to i da naši navijači zadovoljni napuste Radolinku", ističe za SportSport.ba fudbaler Proletera, Vladimir Marković.

Meč između Proletera i Sloge igra se u nedjelju od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije