Proleter preokretom protiv Željezničara do nova tri boda

Teslićani upisali novu pobjedu

Proleter preokretom protiv Željezničara do nova tri boda

D. Vejo

U okviru 25. kola Druge lige Republike Srpske Zapad, fudbaleri Proletera iz Teslića na svom terenu savladali su ekipu Željezničara iz Doboja rezultatom 4:3 (1:3).

Iako su prvo poluvrijeme odigrali slabo, domaći tim vratio se u meč početkom drugog dijela.

"Publika na Radolinci duže vrijeme nije gledala utakmicu kao ovu u prošlom kolu. Loše smo ušli u meč, primili smo tri pogotka za veoma kratko vrijeme. Redali smo šanse u uspjeli smo postignuti gol ali protivnik je bio mnogo konkretniji. U drugih 45 minuta zaigrali smo bolje. Već u prvom napadu zabili smo gol i smanjili rezultat. Nakon toga Marković je dva puta pogodio za veliku pobjedu", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Proletera, Nedo Panić.

U narednom kolu fudbaleri Proletera putuju u Omarsku gdje tamo igraju meč sa istoimenom ekipom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi