Prolongiran početak Premijer omladinske lige
Članovi Komiteta za takmičenje

Održan seminar delegata Premijer lige

Prolongiran početak Premijer omladinske lige

Komitet za takmičenje održao je prije početka seminara sjednicu  te napravio smjernice za rad u nastavku prvenstva.

Svi delgati su pristupili seminari te odlušali nekoiko tema uz naravno neizbježnu analizu rada u prvom dijelu prvenstva. Jedan od predavača bio je i Velid Imamović sekretar za međunarodne odnose u N/FS BIH i jedini delegat na listi UEFA iz naše zemlje.

Komitet za takmičenje je donio jednoglasnu odluku da se proljetni dio prvenstva u Premijer Omladinskoj ligi BiH pomjeri za 7 dana zbog vremenskih neprilika, tako daće omladinsci svoje prvo odnosno 15. Kolo prvenstva igrati 7/8.marta.

Nakon seminara delegata u siubot poslje podne u htelu "Kaktus" u Čitluku obavljen je žrijeb službenih lica za prva dva kola proljetnog dijela prvenstva Premijer Lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.