Prolongiran susret Slobode MG i Slavije

Potvrđeno iz kluba

Prolongiran susret Slobode MG i Slavije

D. Vejo

Susret prvog kola play-out faze Prve lige Republike Srpske između Slobode Mrkonjić Grad i Slavije iz Istočnog Sarajeva prolongiran je za srijedu.

Naime, loši vremenski uslovi meč su pomjerili za srijedu 3. maja, a isti će se odigrati ili na stadionu premijerligaša Krupe u Banjaluci ili u Mrkonjić Gradu, u zavisnosti od uslova.

"Veliki snijeg koji je padao proteklih nekoliko dana praktično je preplavio teren. S toga, meč između Slobode i Slavije bit će odigran u srijedu, 3. maja na terenu Krupe ili kod nas", poručio je za SportSport.ba, trener Slobode Mrkonjić Grad, Čedomir Ćulum.

Podsjetimo, navedena utakmica bila je planirana za sutra od 16.30 sati u Mrkonjić Gradu.

Trenutno, Mrkonjićani zauzimaju devetu poziciju u ligi, dok su plavo-bijeli desetoplasirani tim.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi