Promijenjen termin meča Široki Brijeg - Vitez

8. kolo Lige za opstanak

Promijenjen termin meča Široki Brijeg - Vitez

Utakmica 8. kola Lige za opstanak između Širokog Brijega i Viteza bit će odigrana u petak, umjesto u subotu kako je ranije planirano. 

Čelnici Širokog Brijega su od krovne kuće bh. nogometa zatražili da se promijeni termin utakmice, tačnije da se odigra u petak kako bi imali više vremena za odmor pred uzvratnu finalnu utakmicu Kupa BiH.

Za Široki Brijeg predstojeći duel na Pecari nema rezultatski značaj i za očekivati je da će se Goran Sablić suprotstaviti Vitezu sa rezervnim kadrom, kako bi prvotimci što spremnije dočekali revanš finala Kupa BiH koji je na programu naredne srijede. S druge strane, Vitez bi eventualnim trijumfom napravio ogroman korak ka opstanku u društvu najboljih.

Podsjetimo, duel između Širokog Brijega i Viteza igra se u petak na Pecari s početkom u 17:00 sati. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi