Promijenjen termin odigravanja 112. vječitog derbija

Sarajevo i Željo igraju u subotu od 20 sati

Promijenjen termin odigravanja 112. vječitog derbija

E. Čaušević

Peto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi nam veliki gradski derbi između Sarajeva i Željezničara. 

Bordo tim će na Koševu u subotu ugostiti vječitog rivala s Grbavice u 112. gradskom derbiju. Prvobitno je najavljeno da će se vječiti derbi igrati u subotu od 19 sati, ali je danas stigla obavijest da je promijenjen termin ove utakmice.

Naime, Sarajevo i Željo će igrati u subotu, ali od 20 sati na stadionu Koševo. Još uvijek nije poznato koliko će ulaznica dobiti gostujući navijači, ali prema svemu sudeći ovaj put čelnici bordo kluba neće ograničavati broj ulaznica za pristalice Plavih, a zvanična informacija o tome bit će poznata naknadno.

Nakon četiri odigrana kola Željezničar je na drugom mjestu Premijer lige BiH sa devet bodova jednim manje od lidera Mladost. S druge strane, Sarajevo je veoma loše ušlo u novu sezonu i trenutno su na osmoj poziciji sa četiri osvojena boda iz četiri utakmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi