Promijenjen termin revanš utakmica

Borac - Željezničar na televiziji

Promijenjen termin revanš utakmica

A. Beganović

Termin revanš utakmica osmine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine je promijenjen.

Prve utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine na rasporedu su 29. septembra, dok će se revanš utakmice igrati 20. oktobra, a ne 6. oktobra kako je ranije bilo najavljeno.

Podsjetimo u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine sastaju se Borac - Željezničar, Omladinac Mionica - Široki Brijeg, Proleter (T) - Zrinjski, Čelik - Slavija, Kozara - Sloboda Tuzla, Sarajevo - Sloboda Novi Grad, Olimpik - UNIS Vogošća, Leotar -  Branitelj.

Treba istači i to će derbi osmine finala Kupa BiH, Borac - Željezničar, biti direktno prenošen na televiziji (29. septembar u 17:00). Ostale utakmice igraju se 29. oktobra s početkom u 15:30, izuzev duela Olimpika i UNIS-a koji je na rasporedu 30. septembra s početkom u 15:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.