Promjena plana: Sloboda u Vogošći, Ivetić optimističan
FOTO: fksloboda.ba

Sloboda sutra na Koševu protiv Sarajeva

Promjena plana: Sloboda u Vogošći, Ivetić optimističan

A. Beganović

Iako je prvobitno bilo planirano da fudbaleri Slobode revanš susret četvrtfinala Kupa BiH dočekaju u Vitezu, došlo je do promjene plana.

Tako su crveno-crni danas doputovali u Vogošću, gdje su odradili trening, a atmosfera u taboru tuzlanske ekipe uoči sutrašnjeg duela sa Sarajevom je na zavidnom nivou.

"Iza obje ekipe je serija puno mečeva, tereni su teški, ali mi smo se dobro spremili na pauzi. Biće ovo težak meč, ali mi imamo prednost iz prve utakmice. Idemo da se postavimo kako smo to i do sada radili. Da igramo svoju igru, na gol više", za službenu stranicu kluba je istakao lijevi bek Slobode, Perica Ivetić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Protivnik je jak, dobro su popunjeni na svim pozicijama i imaju dobre pojedince. Ipak, i mi imamo sjajne fudbalere koji bez problema mogu konkurisati i za A selekciju BiH, a tu mislim na Amera Ordagića. Na Koševu će nam mnogo nedostajati Haris Mehmedagić, ali ćemo učiniti sve da i bez njega ostvarimo prolaz dalje", dodao je Ivetić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi