Promjena u stručnom štabu Željezničara?

Adžem pronašao pomoćnika?

Promjena u stručnom štabu Željezničara?

S. Mlaćo

FK Željezničar jučer je uručio otkaz Slavku Petroviću, a na njegovo mjesto imenovan je Admir Adžem, koji je već vodio Plave, a posljednji angažman imao je u juniorskoj selekciji Plavih sa Grbavice.

Adžem će novi debi na klupi Željezničara imati večeras protiv GOŠK-a u okviru prvog kola nove sezone Premijer lige BiH.

Za svog pomoćnika nezvanično saznajemo u stručnom štabu Adžem je izabrao Asmira Džafića (46), Mostarca koji je trenirao Velež i Neretvanac iz Opuzena.

Kao igrač Džafić je nosio dres Veleža, Troglava iz Livna, Fortune Dusseldorf, te Neretvanca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Adin Mulaosmanović koji je obavljao funkciju prvog pomoćnika Slavka Petrovića prema svemu sudeći vratit će se u omladinski pogon tima sa Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti