Prosinečki o mjestu selektora: Nemam pojma o tome!
Foto: EPA

Hrvatskog stručnjaka niko nije zvao

Prosinečki o mjestu selektora: Nemam pojma o tome!

M. Šljivak

Legendarni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki jedan je od kandidata za klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Aktuelni selektor Azerbejdžana povezuje se sa ovom pozicijom u BiH, Sloveniji i Hrvatskoj, ali on o interesu ovih Saveza ne zna ništa.

"Ne znam ništa. Niko me nije kontaktirao", rekao je Prosinečki, te je o interesu iz naše zemlje rekao:

"Znam da BiH ima dobru ekipu, ali ne znam stvarno više ništa oko toga. Nemam pojma. Niko me nije zvao, ali sam čuo da sam kandidat", istakao je Prosinečki.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Hrvatski stručnjak je radio kao pomoćni trener u reprezentaciji ove zemlje, a zatim je kao samostalan trener vodio Crvenu zvezdu, Kayserispor, dok je selektor Azerbejdžana postao 2014. godine.

Pored njega kao kandidati za selektora BiH spominju se Duško Bajević, Amar Osim, Meho Kodro, ali licitacija s imenima je svakodnevno sve veća.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi