Prva liga FBiH: Jusufbašić usamljen na vrhu liste strijelaca

Iskusni napadač Travnika

Prva liga FBiH: Jusufbašić usamljen na vrhu liste strijelaca

Iskusni napadač Sabahudin Jusufbašić i nakon 12. kola se nalazi na čelu liste strijelaca Prve lige FBiH. 

Jusufbašić se u uvjerljivoj pobjedi protiv Radničkog (4:0) upisao dva puta u listu strijelaca i tako dodatno poboljšao svoj golgeterski saldo, a sa dosad postignutih 12 golova je usamljen na čelu liste strijelaca.

Sa pet golova manje na drugom mjestu je Mirsad Ramić iz GOŠK-a, dok su na brojci šest Mirnes Salihović (Radnički) i Seid Zukić (Orašje). 

Igor Aničić (Rudar), Elmir Kuduzović (Bratstvo), Abid Mujagić (Zvijezda), Jasmin Mujkić (Bratstvo), Amar Čabaradvić (Bosna Visoko) i Jasmin Šuntić (Goražde) na svom kontu imaju po pet postignutih golova.

Lista strijelaca Prve lige FBiH:

12 - Sabahudin Jusufbašić (Travnik)

7 - Mirsad Ramić (GOŠK)

6 - Mirnes Salihović (Radnički), Seid Zukić (Orašje)

5 - Igor Aničić (Rudar), Elmir Kuduzović (Bratstvo), Abid Mujagić (Zvijezda), Jasmin Mujkić (Bratstvo), Amar Čabaravdić (Bosna), Jasmin Šuntić (Goražde)

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

4 - Josip Ereiz (GOŠK), Edin Hasanbašić (Zvijezda), Mirel Ibrahimović (Sloga S.H.), Nedim Oglečevac (Bosna Sema), Igor Radovanović (Sloga S.H.), Eldin Trumić (Budućnost). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi