Prva testna utakmica Slobode: Plavi savladali crvene

Vlado Jagodić zadovoljan prikazanim

Prva testna utakmica Slobode: Plavi savladali crvene

E. Dindić

Nakon prozivke i uvodnih treninga u FK Sloboda, danas je odigrana i prva testna utakmica između dva tima Slobode podjeljenih na plave i crvene. 

U vrlo zanimljivoj utakmici, viđeno je mnogo dobrih poteza i što je najvažnije golova. 

Na poluvremenu vodili su crveni rezultatom 1:0, golom Smajića. U nastavku mnogo bolje igra plavi tim, pa su golovima kadeta Omerovića i Ismara Tandira preokrenuli na 2:1. 

Šef stručnog štaba Slobode Vlado Jagodić bio je zadovoljan prikazanim partijama svojih fudbalera. Nakon utakmice je svakog fudbalera pojedinačno hvalio i kritikovao.

Strijelci: Omerović i Tandir (Plavi), Smajić (Crveni)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi: Erić, Muratović, Salihović, Zukić, Lazevski, Grahovac, Hairlahović, Hodžić, Zilkić, Omerović Tandir, Ordagić, Kalezić. 

Crveni: Hadžić, Beganović, Salkić, Mujkić, Đorđilović, Đukić, Jahić, Fazlić, Smajić, Stjepanović, Stjepanović N.,Selamović, Derdemez.  

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi