Korteo iz prvog reda

Prvi boj BH Fanaticosa za Mehmeda Baždarevića

Do prvog kvalifikacionog susreta fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za EURO 2016 u ovoj godini ostalo je nešto više od sat vremena, a Zmajevi će i ovaj put imati veliku podršku navijača koji su stigli iz naše domovine, ali i iz inostranstva. 

Od rano jutros u prijestolnicu Andoru počeli su stizati navijači našeg najboljeg fudbalskog tima, a već u poslijepodnevnima satima centralnim trgovima Andorra la Velle dominirale su plava, žuta i bijela boja. Navijači Bosne i Hercegovine su se tokom cijelog dana skupljali u centru grada, a cijeli navijački dekor protekao je i bez najmanjeg incidenta.

O korektnosti najvatrenijih navijača naše reprezentacije, BH Fanaticosa, govori i činjenica sa je korteo koji je BHF organizovao iz centra grada ka stadionu Nacional pratio broj policajaca koji bi se mogli izbrojati na prste jedne ruke, što je svakako za pohvalu.

Pjesma Fanaticosa uz ritam bubnja bila je nešto sasvim novo za građane Andore, a ovu priliku su iskoristili mnogi da zabilježe sjajnu atmosferu koju su napravili navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nadati se da će svi navijači naše domovine na stadionu Nacional imati razlog za radost nakon večerašnje utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti