Prvi poraz kadeta Sarajeva, Sloboda bolja od Veleža

Premijer liga za kadete

Prvi poraz kadeta Sarajeva, Sloboda bolja od Veleža

A. Beganović

U okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrana su četiri susreta, a aktuelni prvvak naše zemlje Sarajevo poražen je na gostovanju kod Borca (2:1).

Nakon što su u prvih sedam gola upisali isti broj pobjeda i to bez primljenog pogotka, mladi fudbaleri Sarajeva danas su poraženi na gostovanju u Banjoj Luci.

Kadeti Borca su slavili sa 2:1, a golove za ekipu iz Banja Luke postigli su David Marić i Nemanja Bamburać, dok je jedini pogodak za Sarajevo postigao Nedim Hadžić.

U Mostaru je Sloboda savladala Velež (2:1). Golove za tuzlansku ekipu postigli su Armin Hodžić i Amer Bečirović, dok je za Rođene pogodio Numan Kurdić.

Istim rezultatom Široki Brijeg je slavio na gostovanju kod Mladosti. Domagoj Marušić i Luka Stojić bili su strijelci za kadete Širokog Brijega, dok je Faruk Jusić pogodio za Mladost.

Mladi fudbaleri Radnika su u Bijeljini sa ubjedljivih 4:0 savladali Travnik. Tri pogotka postigao je Nikola Vrućinić, dok se u listu sttrijelaca upisao i Mirko Nikolić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije