Prvi poraz Mladosti

Regionalna liga RS - Istok

Prvi poraz Mladosti

M. Jakovljević

Kompletirano je i 6. kolo Regionalne lige RS - Istok.

Daleko više uspjeha imali su domaćini, koji su trijumfovali na šest mečeva. Jedan susret pripao je gostima, dok je zabilježen i jedan neriješen rezultat.

Mladost iz Velike Obarske poražena je kao gost od ekipe Sloge iz Gornjeg Crnjelova, ali je i dalje ostala lider na tabeli sa 15 bodova.

Lokomotiva iz Brčkog upisala je i peti poraz ove sezone, i to od ekipe Bratstva iz Bratunca, te se nalazi na posljednjem mjestu sa samo jednim bodom.

Rezultati:

Lokanj - Podrinje 1:3

Šekovići - Zadrugar 3:1

Bratstvo - Lokomotiva 4:1

Partizan - Milići 1:0

Jedinstvo(R) - Trnovica 4:3

Omladinac - Rudar 3:0

Sloga(GC) - Mladost(VO) 1:0

Radnički - Budućnost 2:2

TABELA: Mladost(VO) 15, Sloga(GC) 14, Podrinje 13, Radnički 12, Milići, Bratstvo 10, Budućnost 9, Šekovići 9, Trnovica 7, Partizan 7, Omladinac 7, Lokanj 6, Zadrugar 6, Rudar 4, Jedinstvo 4, Lokomotiva 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi