Prvo kolo Premijer lige od subote do ponedjeljka

Prvo kolo Premijer lige od subote do ponedjeljka

A. Beganović

U subotu počinje nova i posljednja premijerligaška sezona sa 16 klubova. Naime, društvo najboljih bosanskohercegovačkih klubova na kraju prredstojeće sezone napustit će šest klubova.

Prvo kolo igrat će se tri dana s tim da će u subotu biti odigrana tri susreta, u nedjelju četiri, a u ponedjeljak jedan.

Radnik i Vitez, Rudar i Mladost, te Čelik i Sloboda će snage odmjeriti u subotu, u nedjelju se sastaju Travnik i Široki Brijeg, Zrinjski i Olimpic, Slavija i Velež, te Borac i Željezničar, dok će u ponedjeljak u Travniku igrati Sarajevo i Drina.

Premijer liga, 1. kolo:

Subota, 17:30:

Rudar - Mladost (Darko Obradović)

Radnik - Vitez (Elvis Mujić)

19:45

Čelik - Sloboda (Husein Terzić)

Nedjelja, 17:30:

Travnik - Široki (Ognjen Valjić)

Slavija - Velež (Tomislav Čuić)

20:00

Borac - Željezničar (Edin Jakupović)

20:30

Zrinjski - Olimpic (Vladimir Bjelica)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ponedjeljak, 17:30:

Sarajevo - Drina (Emir Spahalić)

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.