Lijevi bočni Sarajeva nakon utakmice sa Širokim Brijegom

Puzigaća: Bili smo bolji protivnik, posebno u drugom dijelu

Fudbalski klub Sarajevo sinoć je na stadionu Pecara u devetom kolu BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine poražen od Širokog Brijega rezultatom 1:0.

Jedan od najboljih u bordo dresu i sinoć je bio lijevi bočni ekipe sa Koševa, Bojan Puzigaća. Razgovarali smo sa prvotimcem Sarajeva nakon sinoćnje utakmice. 

"Mislim da je utakmica bila prava prvenstvena. Mi nismo dobro ušli u utakmicu, ali smo u nastavku susreta tokom čitave utakmice bili bolji protivnik. Pogotovo u drugom poluvremenu. Imali smo nekoliko šansi, ali nije nam se dalo," kaže Puzigaća. 

"Očekujem pobjedu i da idemo mirnije na revanš i vratimo se na pobjednički kolosijek. Nadam se da ćemo sarađivati dobro sa novim šefom i da će njegov dolazak pozitivno uticati na ekipu, te da ćemo bilježiti dobre rezultate," kaže Puzigaća.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.