Puzigaća: Pobijedit ćemo Željezničar

Osmina finala Kupa BiH

Puzigaća: Pobijedit ćemo Željezničar

D. Banović

Sve je u redovima Borca spremno za prvu utakmicu osmine finala Kupa BiH protiv Željezničara. Trener Jagodić će na okupu imati gotovo sve igrače, izuzev Damjanovića, Maksimovića i po svemu sudeći Mikića.

Svi ostali igrači su na raspolaganju stručnom štabu kluba koji brani naslov pobjednika Kupa BiH iz prošle sezone.

Bojan Puzigaća je veliki optimista, kao uostalom i svi igrači banjalučkog tima.

"Kvalitetniji smo od Željezničara i siguran sam da ćemo ih pobjediti. Očekujem da će biti dobra utakmica i naravno pune tribine. Svaki trijumf bez primljenog gola za nas bi bio dobar kapital pred revanš koji će se igrati na stadionu Grbavica. Na kraju prošle sezone smo pokazali kako treba da se igra protiv Želje kad smo osvojili Kup BiH. Ne vidim razlog zašto im ponovo ne bi uzeli mjeru", rekao je Bojan Puzigaća.

Meč između Borca i Željezničara igra se u srijedu od 17 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije