Puzigaća: Svjesni smo značaja utakmice protiv Slobode

Fudbaler FK Sarajevo

Puzigaća: Svjesni smo značaja utakmice protiv Slobode

U subotu, 30. maja, na rasporedu je posljednje ligaško kolo takmičarske sezone 2014./15. Fudbalski klub Sarajevo dočekat će na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" Slobodu iz Tuzle, a za zvaničnu klupsku stranicu o nadolazećoj utakmici govorio je Bojan Puzigaća. 

"Atmosfera u svlačionici je odlična. Dobra smo ekipa, dobra klapa i na početku moram istaći da se za Slobodu spremamo kao i za svaku drugu utakmicu u posljednjim sedmicama. Svjesni smo značaja utakmice i svega onoga što nam pobjeda donosi.", rekao je Puzigaća, te dodao:

"Sloboda je jako dobra ekipa. Drugi dio prvenstva igraju dobro, nakon što je na mjesto trenera došao Husref Musemić, kojeg mnogo cijenim i poštujem. Imaju nekoliko dobrih pojedinaca u svojim redovima i doći će na Koševo da odigraju jednu čvrstu i mušku utakmicu i mišljenja sam da tako i treba biti, jer mi smo fokusirani na nas i našu igru, a kako se sezona približava kraju, igramo sve bolje i bolje. Vjerujem, ako uđemo u utakmicu agresivno, čvrsto i hladne glave, da neće biti problema, jer smo bolja ekipa od Slobode."

Interesovanje za utakmicu između Sarajeva i Slobode je veliko, a Puzigaća poziva sve naše navijače i simpatizere da posljednji put u ovoj sezoni podrže fudbalere Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Koristim priliku da pozovem sve naše navijače da dođu u subotu na Koševo i budu još jednom uz nas. U svim utakmicama tokom čitave sezone su bili naš dvanaesti igrač i jako sam sretan što je veliko interesovanje za utakmicu i što će tribine biti dobro popunjene. Mi bez naših navijača ne možemo, kao što oni ne mogu bez nas i ja sam siguran da ćemo mi to njima vratiti u subotu na najbolji mogući način i da ćemo skupa slaviti!", zaključio je lijevi bek.

Sarajevo dočekuje Slobodu u subotu, 30. maja, na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", sa početkom u 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti