Puzigaća: Zvijezdu ne smijemo shvatiti neozbiljno

Bordo tim gostuje u Gradačcu

Puzigaća: Zvijezdu ne smijemo shvatiti neozbiljno

A. Beganović

Najbolji strijelac Sarajeva u prvom dijelu Premijer lige, te po mnogima jedan od najboljih igrača bordo tima, Bojan Puzigaća, produžio je ugovor sa aktuelnim osvajačem Kupa Bosne i Hercegovine.

Puzigaća je ugovor za Sarajevo bio vezan do kraja ove sezone, no sjajnim igrama "natjerao" je čelnike kluba da mu ponude novi.

"Želim se zahvaliti čelnicima kluba na ukazanom povjerenu, a kao i do sada, pružat ću svoj maksimum na svakom susretu i treningu. Bilo je nekih ponuda iz inostranstva, no u dogovoru sa sportskim direktorom Abdulahom Ibrakovićem, iste smo odbili. U Sarajevu mi je lijepo, na fenomenalan način sam primljen, kako od saigrača i čelnika kluba, tako i od navijača", za SportSport.ba je istakao Puzigaća.

Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine će proljetni dio sezone otvoriti u Gradačcu gdje će snage odmjeriti sa Zvijezdom. Puzigaća vjeruje da on i njegovi saigrači mogu do pobjede, no ipak poziva na oprez.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pripreme smo odradili dosta dobro. Novajlije su se  sjajno uklopile u ekipu, atmosfera u timu je fenomenalna i s velikim netrpljenjem očekujemo prvi susret. Zvijezdu ne smijemo shvatiti neozbiljno", ističe Puzigaća i dodaje:

"Sigurno će fudbaleri Zvijezde pružiti i više nego što u ovom trenutku mogu. Imaju veliki motiv, a sigurno je i da nas ekipa koja se može pobijediti s pola snage. Morat ćemo dobro "zapeti" ukoliko želimo slaviti, odnosno svako opuštanje nas može skupo koštati. Favoriti smo, ali to moramo pokazati na terenu. Dakle, očekujem dosta borbenu igru, ispunjen stadion i našu pobjedu."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije