Puzović u Finskoj sjajno odradio posao i opravdao očekivanja

Naš futsal sudija sudio mečeve grupe "F"

Puzović u Finskoj sjajno odradio posao i opravdao očekivanja

S. Mlaćo

Prvak naše zemlje u futsalu, ekipa Centra iz Sarajeva ostvarila je plasman u glavnu rundu UEFA Futsal Kup-a. 

Naš predstavnik pokazao je sjajne igre te zasluženo izborio prolaz dalje, ali u ovoj rundi naša zemlja imala je još jednog predstavnika.

Naime, Igor Puzović sudija iz Travnika dijelio je pravdu na turniru grupe  „F“ u gradu  Ilivjeski u Finskoj, u kojoj su nastupali Sievi, Valeta, Tbilsi Stejt Univerzitet i Votsel.

Puzović je veoma cijenjen sudija u Nogometnom savezu naše zemlje, a sudije je i neke od najvažnijih utakmica našeg futsal prvenstva te svoj posao odradio na najbolji mogući način. Kao nagradu za to došlo je priznanje da sudi mečeve grupe „F“, gdje je također pokazao svoje znanje i kvalitete.

Puzović je u Finskoj pravdu dijelio sa kolegama Andrejom Topićem iz Hrvatske, Talgatom Kosmukanbetovim iz Kazahstana i Viktorom Bugenkom iz Moldavije.

Ovaj sudija tako je opravdao povjerenje čelnika našeg saveza, ali i čelnika NS SBK/KSB, kantona iz kojeg dolazi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi